COVID-19 GYORSTESZT VÁCON A SPORTCSARNOK MÖGÖTT A SZÉRÜSKERTNÉL!

A brit COVID-19 variáns fertőzési hullámának csúcsán mindannyian veszélyeztetettek vagyunk. Legyünk bármennyire is óvatosak, figyelünk a saját és szeretteink egészségére, minden elővigyázatosság mellett is elkaphatjuk a fertőzést. Ha tünetei arra utalnak, vagy igazoltan COVID fertőzöttel érintkezett az elmúlt napokban, az Antigén teszt a PCR teszthez hasonló megbízhatósággal mutatja ki a fertőzést, akár a tünetek megjelenése előtt is.

A betegség mindenkinél más lefolyású, az antigén teszt információt ad arról is, hogy ön még aktív fertőzöttnek számít, vagy már nem jelent kockázatot a családjára és környezetére.

Amennyiben a következő napokban oltják, szintén ajánlott egy biztonsági teszttel meggyőződni arról, hogy nem egy lappangó fertőzésre kapja a vakcinát, mert az utóbbi a betegség lefolyását is súlyosbíthatja.

Ha arra gyanakszik, hogy az elmúlt hónapokban már átesett a COVID-19 fertőzésen, az Antitest teszt nagy megbízhatósággal kimutatja az ellenanyag jelenlétét a szervezetében. A természetes védettség tudatában ön és családja is nyugodtabban élheti életét.

Április 23-án pénteken 14-18 óra között a Váci Sportcsarnok mellett működő teszt-állomásunkon szűrünk.

Nem szükséges a háziorvos beutalója, nincs várakozási idő, az eredményt 15 percen belül kézhez kapja. Tesztjeink professzionális gyorstesztek, az elérhető legmagasabb megbízhatósággal mutatják ki az aktív fertőzést vagy a fertőzésen már átesettek szervezetében az ellenanyagot.