EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – SZEMETES, LOMOS, POROS-KOSZOS A VÁROS

Ömlenek folyamatosan a lakossági panaszok, íme az újabb… A városháza mostani elvtársi urait és úrhölgyeit bizonyára nagyon bosszantja, hogy borzalmasan szemetes, lomos, poros-koszos a város – legalább a bosszankodást ne vitassuk el tőlük, ha már többre nem futja nekik. 

Ennél jobban valószínűleg csak az idegesíti őket, hogy ezt a lepukkant helyzetet egyre többen szóvá is teszik az alattvalónak gondolt, s akként is kezelt kültelki, kertvárosi vagy épp tömbházas lakóközösségben élő lakosok közül. Talán csak attól a polgármester-asszonyi gondolattól higgadnak le kissé maguk között, hogy mindez csupán a velük nem szimpatizáló, sőt, egyenesen partizánkodó „nemzetijobboldalos” törpe minoritás aknamunkája, így ők moshatják kezeiket, és szidhatják az ellenzéküket.

No de már két éve folyamatosan nekik kellene bizonyítaniuk a „tegyünkrendet” gondolatuk szellemében a tehetségükről, viszont a lassan fél ciklusnyi bizonyítványuk max elégséges alá.

Nyilván hergeli a fő potentátokat olvasóink rendszeres képes helyzetjelentése, de nem tudjuk megnyugtatni őket ezek közlése kapcsán. Mi bizony – miután ők maguk korábban, ellenzékből példát mutattak egy-egy eldobott csikk, almacsutka körbefotózásával is – ezután sem hagyjuk szó nélkül a hanyagságukat, tehetségtelenségüket.

A szembesítés folytatódik, rendületlenül…