JOBBULÁST KÍVÁNUNK CSANK JÁNOSNAK, A MEGBETEGEDETT FOCISTÁKNAK, STÁBTAGOKNAK

Hiába várta a Vác FC, hiába készültek a csapat szurkolói arra, hogy vasárnap végre újra hazai pályán játszhassa aktuális hazai bajnokiját városunk csapata, az élet, a járványhelyzet közbeszólt.

Miután a soros ellenfél, a Hódmezővásárhelyi FC menedzsmentje bővebb tájékoztatást kapott a Vác FC-t sújtó egészségügyi krízishelyzetről, értelemszerűen hozzájárultak a halasztáshoz.

Belák Gyula, a Vác FC ügyvezetőjének tájékoztatása szerint csapatunkban több játékosnál is koronavírusos tünetek jelentkeztek, sőt, Csank János szakmai igazgató egyenesen igazoltan koronavírusos, hiszen pozitív lett a második tesztje.

A 74 éves sikerkovács tréner csütörtökön tüdőgyulladással került be a váci kórházba, azóta ott ápolják, információnk szerint állapota stabil.

Kandó Róbert vásárhelyi vezetőedző így nyilatkozott: „Remélem, ez a hozzáállás példaértékű lesz minden amatőr csapat számára! Innen is kívánunk Csank János szakvezetőnek, illetve a váci csapat minden beteg játékosának mihamarabbi gyógyulást és azt, hogy felépülve a zöld gyepen normál körülmények között dőljön el a három pont sorsa.”

A Vác FC minden lehetséges fórumon köszönte és köszöni a hódmezővásárhelyiek sportszerű hozzáállását!

A találkozó új időpontja már meg is van, a párharcot március 24-én 15 órai kezdettel pótolja a két csapat.

Ribáry Zoltán