PONTOT RABOLT A VÁC FUTBALLCSAPATA AZ ÉLLOVAS KECSKEMÉTTŐL

A labdarúgó NB III középcsoportjának hétvégi játéknapján városunk csapata – látogatóként – pontot rabolt az éllovastól, a végeredmény: Kecskeméti TE – Vác: 1 – 1 (félidő: 1 – 0).

A bravúrnak számító pontszerzésnek köszönhetően csapatunk nem süllyedt vissza a tabellán a kieső zónába, a Vác jelenleg a 14. helyről várja a folytatást.
A csapatok a következő összeállításokkal szerepeltek:

KTE: Lékai – Gál, Koszó, Szalai G. (Asztalos 86.) – Puskás G., Vágó, Károly, Jakab, Grünvald – Tóth, Constantinescu (Lukács 80.).

Vác: Halasi – Kasza, Koval, Lukács (Torda 89.), Szalánszki, Sóron, Magos, Sorecz, Nagy G., Zámbó, Gergely.

Gól: Károly (34. – büntető) ill. Magos (55.)

Csank János, a Vác FC szakmai igazgatója így értékelt a mérkőzés után:

– Egy kicsit tartottam a meccstől, hiszen az első tavaszi mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk, annak ellenére, hogy azért nem voltunk rosszak. Tartottam viszont a maitól azért is, mert veretes játékosaink hiányoztak, szerencsére Koval az utolsó pillanatban vállalni tudta a játékot. Nagyot ment ma a keret, viszont értelmezési problémák akadtak a kontráknál. Három-négy ilyen akciónk is volt, amiből nem mondom, hogy gólt kell rúgni, de helyzetet kell csinálni minimum. Ezen a meccsen ezzel együtt többen is jó teljesítményt nyújtottak.

A következő (március 14-én esedékes) fordulóban a pillanatnyilag a 16. helyen álló Hódmezővásárhely lesz a mieink ellenfele.

Ribáry Zoltán

Kiemelt kép: Kecskeméti TE Twitter