EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – HÉTFŐ DÉLELŐTTI SÉTA AZ ALSÓVÁROSI BERMUDA HÁROMSZÖGBEN

Hétfőn délelőtt is útra keltünk, hogy megnézzük, mi a hétnyitó stájsz, majdnem osztrák kisvárosunkban, különös tekintettel Kiss Tegyünkrendetnálam Zsolt János, Ferjancsics Önmagáértpatrióta László és Inotay Siránkozzunkkórusban Gergely alpolgármesterek Bermuda háromszögére – küldte szerkesztőségünkbe e pár képet és sort egy környéken lakó elégedetlen olvasónk.

Nos, a látvány bizony ezúttal (is) lehangoló volt, a mellékelt képek is ékesen bizonyítják, hogy a korábban minden útszélen hagyott, lerágott almacsutka miatt az akkori városvezetők fejét követelő, mostani potentátoknak messze meghaladja a képességét a településirányítás felelős feladata.

És itt zárójelben meg is kérdezhetjük: Kiss- és Ferjancsics uraknak valójában miből is van végzettségük, miben képzett szakemberek, miért kell elviselni, hogy busás közpénzt vegyenek fel hónapról hónapra, noha valójában semmihez nincs bizonyíthatóan kiemelkedő képesítésük?

Itt a kakukktojás Inotay Gergely, az ő esetében kár, hogy nem maradt meg jóravaló tanítónak, hanem inkább beállt szivárványos politikus bérencnek. Mert aki korpa közé keveredik…