EGY EGÉSZEN GUSZTUSTALAN ÜGGYEL KERÜLT BE VÁROSUNK NEVE AZ ORSZÁGOS SAJTÓBA

Fényes nappal, mindenki szeme láttára végezte a dolgát egy férfi Vácon egy váci parkban, amiről fotó is készült – írta meg a Ripost.

Az évszak ellenére tavaszias, szép napsütéses időben szívesen sétálnak a helyiek az egykori KRESZ-parkban, egy kis felfrissülésre, felüdülésre vágyva. Ebbe az idillbe rondított bele – szó szerint – az a férfi, aki senkivel és semmivel sem törődve a dolgát végezte a parkban. A megbotránkoztató tettet egy arra járó nő megörökítette, majd e fotót egy rövid időre meg is osztotta a világhálón, de hamarosan törölte, ami guggolás közben, hátulról mutatta a férfit.

A történtek hátterében egy rendkívül komoly dolog állhat – írja a lap. A szemtanú szerint „a világát sem tudta” az illető, mert szemmel láthatóan alkohol vagy valamilyen drog befolyása alatt állhatott.

A Ripost szerint a városban egy ideje gondot okoznak az újfajta, szintetikus drogok, sőt, a helyiek a börtönt megjárt, herbált áruló dílert is ismerik – derült ki az egyik internetes váci fórumban található bejegyzésből, amely arra figyelmezteti a lakosokat, hogy „vigyázzatok, újra kint van a börtönből a herbálos drogdíler. Egy atomra beállt gyerekkel láttam!”

Kiemelt kép: drogosok zombiállapotban – Fotó: police.hu