EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – FERJANCSICS LÁSZLÓNAK ALÁBBHAGYOTT A LELKESEDÉSE

Olvasóink rendre küldenek fotókat annak bizonyítékául, hogy hiába a rózsaszín, ködös városvezetői révület, ez bizony még nem egy osztrák kisvárosi helyzetkép.

Vasárnap este például a mellékelt fotókkal rukkolt elő Ferjancsics Vácértlokálpatrióta László, a körzet szerelmese a Damjanich tér konténerkuka szigetéről: ez a kép volt jellemző itt a legutóbbi napokban (is), és valószínűleg ez a látvány fogadja még hétfőn reggel-délelőtt is az arra járó-kelőket. Na jó, az előző mondat merő kitaláció. Már ami a beküldő személyét illeti.

Hiszen a harmadik számú alpolgármesterként busás közpénzzel többszörösen fizetett körzeti képviselő csak korábban űzött sportot abból, hogy felhívja a figyelmet a közterületek tisztán tartásának fontosságára, kárhoztatva az akkori városvezetést és a városfejlesztő társaságot.

Mostanára viszont mintha alábbhagyott volna ezen lelkesedése. Na persze, hiszen bizonyára a körmére ég a sok hivatali munka, s azt is beszélik a városban, hogy bizonyos alternatív személyiségeknek is sok dolga akadt mostanság a közösségi média felületein.