NEM KÉRNEK A VÁCIAK A LIBERÁLIS TORDAIBÓL

A VácOnline-ban írtunk már arról, hogyha képviselői terveihez esetleg a Rózsadomb nem jön össze, akkor Tordai Bence esetleg beéri talán Váccal is. (A 24.hu elemzése.) Szerkesztőségünket érdekelte, hogy olvasóink miképpen vélekednek erről, ezért szavazásra bocsájtottuk, hogy  önök szerint jó baloldali jelölt lenne-e Tordai Bence Vácon? Most bemutatjuk a 199 szavat alapján megszületett végeredményt, ami 72% nemmel és 28% igennel zárult.

Ami a képviselő eddigi performanszait és gyermekded megnyilvánulásait illeti, meglepően magas volt a 28%-nyi igen szavazat.

Vajon az alábbi posztja tudatában is adnának bizalmat neki a jómódú váciak?

Tordai e közösségi oldalára kitett feljegyzésében felelevenítette azt az 1919-ben már lejárt szavatosságú gondolatot, hogy akinek van vagyona, attól el kell venni, és oda kell adni azoknak, akiknek nincs. Aztán 1949 után is újra divatja lett ennek az eszmének, beszolgáltatások, padláslesöprések, Hortobágy, Andrássy út 60. pincéi, Recsk segítették növelni azt a megálmodott „társadalmi kohéziót”, amelyek előtt csak rombolták azt azok a csúf anyagi egyenlőtlenségek. Tordai megüzente, hogy programmá szeretné tenni a gyurcsányi „földönfutókká teszünk majd mindenkit, aki nekünk most nem tetszik” programját.

Ezúttal még csak egy törvényjavaslatban részletezte, hogy miképpen szeretné elvenni egy esetleges hatalomra jutás esetén a „gazdagoknál” felhalmozódott 6500 milliárd forintot, de engedtessék meg, hogy a történelem ne ismételje meg magát, s ne legyen többé kíváncsi rá a magyarság, hogy ezt a gyakorlatban miképpen szokták ezt elődei megcselekedni…