VÁC NE LEGYEN GENDERVÁROS! – MÁR TÖBB MINT 2500-AN ÍRTÁK ALÁ A MATKOVICHNAK CÍMZETT PETÍCIÓT

Immár 2565-en szólították fel Matkovich Ilonát, hogy tegyen lépéseket az LMBT ideológia megfékezésére Vácon. Bízunk benne, hogy nem hagyja szó nélkül, és valamikor egyszer mégis betartja a választási ígéretét, miszerint meghallgatja a választói kéréseit.

E petíció egyébként semmi többet, mint ezeket a Váci Hírnök januári számában tett szép szavak beteljesítését kéri a polgármester asszonytól: „Mi, tízen ugyan a Fidesz-KDNP-s jelöltekkel szemben indultunk, és győztünk az október 13-i választáson, de október 14-től már minden váci lakos érdekeit képviseljük, függetlenül a politikai szimpátiától és hovatartozástól. Mert egy igazi városvezetés számára nem lehetnek jobb- és baloldali emberek…”

Hogy mennyire érdemes résen lennie a józanságnak, arra álljon itt két januári hír a nagyvilágból, ami már messze meghaladta a „Kismalac” házába csak az egyik lábát megmelegíttetni akaró „Farkasról”  szóló tantörténetet.

Brazíliában egy úszómedence méretű vaginaszobor készült, amolyan gyantával kezelt land art alkotás, amelynek megalkotásához közel egy évre volt szükség. A Díva című installációt január 2-án alkotója, Juliana Notari képzőművész leplezte le a pezsgő kulturális életéről ismert Pernambuco állam egyik vidéki szoborparkjában. Egy helyi közismert transznemű karikaturista, Laerte Coutinho azt írta, hogy

elgondolkodtató az alkotás. „Nagyon tetszik! Intim testrészünk ilyen gyönyörűen feltárva.

Még több ilyen, a nőiséget részleteiben is kihangsúlyozó művészi munkára lenne szükség” – írta egy erről a „műről” egy lelkesült rajongó.

A másik januári hír viszont arról számol be, hogy született egy új gyermekeink példaképének szánt „szuperhős”, a Kukiember Dániában. Alig pár nappal a brazil gigavagina-botrány után a „nemek közötti egyenlőség jegyében” meg is érkezett az új dán „szuperhős”, a világ legnagyobb péniszével megáldott John Dillermand, avagy a kukiember.

A férfi bármilyen elképesztő trükkre képes méretes nemi szervével, amit gyakorlatilag harmadik kézként használ

– ha kell, akkor falfestményt készít, zászlórúdként veti be, vagy lenyúlja vele a fagyit a gyerekek elől. John Dillermand 4-8 éves gyerekeknek szánt animációs filmsorozat címszereplőjeként keveredik ezekbe a kalandokba a dán köztelevízióban.

Nem úgy néz ki, hogy a palackból kiengedett szellem valamikor is szeretne visszamászni a palackba!

Kérjük hát, hogy támogassák továbbra is a normalitás lázadásának ezen helyi kezdeményezését!