CSÚNYÁN LEOLTOTTÁK FERJANCSICS ALPOLGÁRMESTERT

Egyre többen figyelnek fel Vácon Ferjancsics László – az ő politikai pályafutását ismerők körében csak a #átálló ragadványnévvel ellátott pozíció hajszoló, manipulatív stiklijeire. Legutóbb éppen a „Szétoltották Ferjancsics fizetett hirdetését” címmel a VáciVilág gyűjtötte össze az egyik fizetett hirdetéssel felturbózott, szemérmetlen önfényezését.

A Váci Élet csoportban nem törlik a hozzászólásokat, mint ahogy azt az önkormányzati közösségi oldalakon vagy a saját oldalán teszi, így manipuláció nélkül megismerhető a szitán átlátó, váci polgárok véleménye.

„Pár hónap alatt többet keres Ferjancsics közpénzből, mint ez a villanykapcsoló. Szánalmas, hogy ez akkora teljesítménynek számít, hogy hirdetnie kell a Facebook posztját.”

„Komolyan meghirdeti Facebook-on pénzért ezt a teljesítményt a három alpolgármester egyike? Urambocsá, de ez egy önkormányzatnak kötelező, ellátandó feladatai közé tartozik! Világítás szabályozás, gallyazás, takarítás, kuka elszállítás. Ezért kell tapsikolnunk? Nemrég Kiss Zsolt, Ferjancsics László és Fehér Zsolt képviselő urak beszámoltak az elmúlt 1 évük teljesítményéről. Mit ne mondjak, nem dobtam hátast! Útburkolat felfestések, KRESZ táblák kihelyezése volt az elvégzett fejlesztésük eredménye. Talán Rozmaring képviselő úr kutyasz..r tartójával kelnek versenyre. Nos, és ezen hatalmas, propaganda sajtótájékoztatón bemondták a buszmenetrend változtatást. Erre jött a népharag, amit most fizetett hirdetésben korrigált állapotában mell döngetve harsog a Ferjancsics média. Kénytelen volt korrigálni, amit Juhász Béla sződligeti momentumos polgármesterrel együtt (nem vicc!) alkottak meg. Agyrém! Még 4 év alatt vajon mit fognak ilyen tempóban fejleszteni?”

„Van akitől a rutin feladatok elvégzése is óriási teljesítmény. Még táblácskát is készítettek az aszfaltozás propagálására. Idén minden kátyúnál is lesz szerintem egy kis tábla kihelyezve, melyen jelzik: a mi pénzünkből készült. Vajon a tábla is?”

„Tényleg a tábla is harsogja, hogy mindenki, aki arra jár, legyen büszke arra, hogy azt a váci önkormányzat megcsinálta… Röhej, de komolyan!”

„Ez a sima agyhalál kategória. Pénzt akarunk. Kaptunk, de nem annyit. Mért ennyit kaptunk, az előző bezzeg többet kapott. Tőlünk mindent elvonnak. Amúgy van fejlesztési forrás a zsebünkben, 8 milliárd. Ja szívesen meghívjuk az országgyűlési képviselőt egy jó hangulatú beszélgetésre. Mindeközben Ferjancsics alpolgármester fizetett hirdetésekkel nyomatja, hogy mindent elvesz a kormány. Valaki mondja már meg, hogy ez vajon normális-e?”

„Fedőneve #átálló”

„Ferjancsics régebben még fideszes volt. Most melyik párthoz tartozónak vallja magát, azt tudjuk vajon?”

„Mindig is világos volt számomra, hogy Ferja egy hős.”