CSANK JÁNOS IRÁNYÍTÁSÁVAL KÉSZÜL A TAVASZI FOLYTATÁSRA A VÁC FC CSAPATA

A labdarúgó NB III-as bajnokság közép-csoportjában jelenleg, a tavaszi folytatásra várva ez a helyzet a Vác FC szempontjából: csapatunk hat győzelemmel, hét döntetlennel és nyolc verességgel, 25 ponttal, 29-31-es negatív gólkülönbséggel a 15. helyet foglalja el a tabellán. Feljutásra nincs esély, a kiesés viszont még fenyegető eshetőség. Remélhetőleg sikerül elkerülni.

Jó esélyt adhat a folytatásban, hogy újra Csank János, az egykori NB I-es bajnokcsapat vezetőedzője irányítja a szakmai munkát a Vác FC-nél, neki talán még azt is elhiszik a játékosok, amit kérdez.

Csank János negyedik alkalommal ülhet le az egykor általa NB I-es bajnoki címig vezetett klub kispadjára, és ezt nagy tervekkel, illetve fiatalos lendülettel teszi.

Bemutatkozó sajtótájékoztatóján a szakmai igazgató azt mondta:

reméli, jól fogja magát érezni, hiszen ez azt jelentené, hogy ő és a csapat is sikeres.

A mesteredző (nem mellesleg volt szövetségi kapitány) hozzátette: sajnálja, hogy az NB III-ban nem szerepelhet hazai pályán a csapat, mivel nem fedett a lelátó (ezért a vendégcsapatokat a BVSC-stadionban fogadják), de reméli, hogy ez a kérdés mihamarabb megoldódik.

A bajnoki idény versenykiírása szerint február 28-án esedékes a következő, 22. játéknap, amikor csapatunk látogató lesz, a Honvéd II alakulat vendégeként.

Hajrá Vác!

Ribáry Zoltán