VALAKI MEGHIBBANT A VÁROSHÁZÁN: A BALOLDAL SZERINT PUTYIN „ÜGYNÖKE” DOLGOZIK A GENDERPÁRTI POLGÁRMESTER ELLEN

„A nemzetközi helyzet egyre fokozódik…” legalábbis erre utalt a szerző és impresszum nélküli, igazmondáson eddig még soha rajta nem kapott, a városháza egy hírhedt elszólásból „hivatalos”-nak beharangozott sajtója. Egy híradásnak feltüntetett, tényfeltárásnak álcázott, valójában csak egy elbénázott karaktergyilkosságnyira futó írásban a névtelen szerző ok-okozati összefüggést talált Szabó Csaba váci Fidelitas elnök politikai munkássága és a Putyin kabinet között!

A követhetetlen gondolatmenet bár kerülte a nemzetközi helyzet fokozódását egyértelműen jelző ürgebőrbe kötött dobozok történetét, de mégis hinnünk kell, hiszen az egyik jó írói vénájú, amolyan Tuschinger elvtárs-féle az Átlátszóban alaposan utánajárt a tényeknek.

Egy pillanatra sem érdemes belemélyedni a megjelentek ellentmondásos részleteibe, azonban összefoglalóan annyi bizton elmondható, hogy a Tanú című filmalkotás szinte minden feledhetetlen gondolata felidézhető e furcsa szövegelés kapcsán. Így ennek stílusában

a VácOnline is „Tanú”skodik!

„Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától!” – szólítja meg az anonim szerző Szabó Csabát, hogy búvárostul, ürgebőröstül fedje fel az összeesküvés minden apró részletét, miközben a cikk vége előtt kiderül, hogy azonnal el is készült az ítélet, s már kirendelték doktor Kotászt is. A Szabó-féle kémek ugyanis nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg!

De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.

(Bár az is igaz, hogy tíz feljelentés közül kilenc marhaság.)

„Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, öt perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!” – vallja a VH kóddal megjelenő lap. A magunk részéről viszont a vallomásunkban elmondhatjuk, hogy a VácOnline még 2020 májusában ismerkedett meg Szabó Csabával. Egy ismerősünk, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki minket, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem sejtettük, hogy békaemberekkel is fogunk találkozni… Bocs, az később volt…

Putyin és Bond (Tsaba Bond) egy közös búvárkiképzés előtt – Fotó: VácOnline titkos archívumából kiszivárogott felvétel

Szabó Csabával sajnos az a baj, hogy nem nagyon szereti a mi Nagy, Bölcs Vezérünket, mert sajnálatosan ideológiailag nem elég képzett, ezért most vele a statuálás a lényeg!

Mi a VácOnline-nál úgy látjuk, hogy a városházi félhivatalos pártlap cikke bizony egy igen komoly, névtelen feljelentés volt, hiszen az géppel volt írva, s arról szólt, hogy mivel az osztályharc egyre fokozódik, s akinek pedig valami vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit a Városházi Szocialista Szellem Vasútján! Szabó Csaba nem tudta a vonalat, de a róla szóló cikk feltárta még azt is, hogy a jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta. Kellő időben, így meglett a kellő csapás!

De a VH lapnál, kit csaptak be ezzel? Magukat? Ők tudják, miről van szó. A városházához hű értelmiségieket? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok boldogok, hogy velük ünnepelhetnek.

A putyinistákat? Ühüm, azoknak alaposan most túljártak az eszén. Senki sem szeretne most a helyükben lenni!

Egyébként remek a hangulat mostanság Vácon mifelénk, legalábbis ezt olvashatjuk ki rendszeresen a vasárnapi hangulatjelentésekből, amelyekből azért mindig kiderül, hogy az élet nem habostorta, mert ahol nem ők vannak, ott az ellenség van, ezért rendszeresen csapásokat adnak és csapásokat kapnak.

Vácon megszületett a duma bojkottja is, ami szerintük az, hogy mindenki fogja be a pofáját.

Belátjuk, nincs mit lovagolnunk mindezen, amit a vaksi szemünkkel látunk, a süket fülünkkel hallunk, a tompa agyunkkal gondolunk, sajnos az nem ér fel a VH nagy céljainak igazságához! Ebben a lapban, ha valamit igazán szeretünk: az a szerénység.

A VácOnline e vallomása végén, az utolsó szó jogán azt szeretnénk elmondani, a törvény mindenkire vonatkozik, kommunistákra tízszeresen, százszorosan, Hámori Jencire, a VH magányos kommentelőjére még inkább!!! Neki üzenjük, hogy csak semmi kurválkodás, hagyjuk a biszexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!