JÓT TENNI JÓ! – VALLJA A KDNP HELYI CSOPORTJÁNAK NŐI KÖZÖSSÉGE

A FIDESZ–KDNP pártszövetség tagjainak – a járvány második hulláma idején is – kiemelten fontos a rászorulók megsegítése. Ez a tény még inkább igaz karácsony közeledtével. Ezért Rétvári Bence országgyűlési képviselő megbízásából, egyrészt telefonon igyekszünk mindenkivel kapcsolatot tartani, másrészt igyekszünk adekvát támogatást nyújtani azoknak, akik élethelyzetük miatt segítséget igényelnek – írta meg a KDNP váci szervezetének közösségi oldala.

Így Kalocsai Zsuzsanna kezdeményezésének és koordinálásának köszönhetően az ünnep közeledtével, advent negyedik vasárnapjáig 17 személynek vagy családnak juttattuk el ajándékunkat.

Ugyan az egészségügyi előírások miatt nem szervezhettük meg a szokásos élelmiszergyűjtést, de pénzadományból sikerült összeállítani egységcsomagokat, majd azt személyesen kiszállítani képviselő úr ünnepi jókívánságával együtt. A nagylelkű adományozóknak köszönhetően ez azt jelentette, hogy egy-egy csomag több, mint 10. 000 Ft értékű tartalommal bírt.

Hála ezért mindenkinek, a kezdeményezőnek, az adományozóknak, a csomagolóknak és azoknak, akik 10 település tekintetében felkeresték a rászorulókat az ajándékdobozokkal.

Áldott békés karácsonyt kívánunk!

A KDNP VÁCI CSOPORTJÁNAK NŐI KÖZÖSSÉGE