HÉT ELEJI BALESETEK VÁCON ÉS KÖRNYÉKÉN

Hétfő kora délután Gödön, kedd reggel Kismaroson történt egy személyi sérüléssel járó baleset az utakon, szerdán este halálra gázolt egy embert a személyvonat Verőce és Vác között.

 

ÁROKBA HAJTOTT EGY SZEMÉLYAUTÓ GÖDÖN

Árokba hajtott és fejtetőre állt egy személyautó Gödön a vasúti átjárónál, hétfőn kora délután. A váci hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, majd elvégezték az áramtalanítást.

Fotó: Vác HTP

Forrás: Katasztrófavédelem 

 

KÉT AUTÓ ÜTKÖZÖTT KISMAROSON

Kedden reggel összeütközött két személyautó Kismaroson a főút közelében. Mindkét járműből a sofőrök ki tudtak szállni. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Fotó: Vác HTP
Fotó: Vác HTP

Forrás: Katasztrófavédelem (fotó: Vác HTP)

 

HALÁLRA GÁZOLT EGY EMBERT A VONAT VÁC KÖZELÉBEN

Halálra gázolt egy embert a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Verőce és Vác között szerdán – közölte a Mávinform. A Budapest–Szob vonalon közlekedő vonatok menetideje meghosszabbodott.

A helyszínelés ideje alatt Verőce és Vác között csak az egyik vágányon közlekedhettek a vonatok. A Budapest-Szob közötti vonatok menetideje meghosszabbodott – írta a Mávinform a Facebookon.

20:20-tól Vác és Verőce között az egyik vágányon újraindult a vonatközlekedés.

A katasztrofavedelem.hu-n elérhető tájékoztatás szerint a baleset Vácon, a Kodály Zoltán úti vasúti átjáróban történt. – Fotó: GoogleMap