HIÁBA AZ ÁRADÓ BŰZ, A VÁROSHÁZA ÚJRA HÁRÍT

A Váci panaszok közterületekről és minden másról nevű Facebook-csoportból egy tanulságos párbeszédet szeretnénk közölni a városháza által ezidáig semmibe vett alsóvárosi bűzről. Ajánljuk figyelmébe a döntéshozóknak, hogy vegyék végre komolyan a problémát: 

Első hozzászóló

Hozzászólók! Inkább kitöröltem a kommentjeimet, mert úgy látom, ha valaki rosszul értelmez valamit, már neked esik, hogy miért kritizálom a mostani városvezetőket! Hát NEM, DE TEHETNÉNEK EGY PÁR LÉPÉST ENNYI JOGOS PANASZ UTÁN! Ha csak valaki közülük itt lakna, már tettek volna lépést ez ellen az áldatlan BŰZ ELLEN! Sajnálom!

Kiss Zsolt
Kedves K…! Mi is itt élünk a városban és mi is érezzük azt a bűzt, ami a hajógyár és a Gödöllői út környékén megnyomorítja mindenki életét. Ezért egyeztettünk ma a DMRV vezetőivel, hogy a lehető leggyorsabban szüntessék meg a szaghatást. Számtalan lakossági panaszt kaptak ebben a témában, de egy működő telepet építenek át, úgy hogy egy biztonságosabb és szaghatás nélküli létesítményt lehessen üzemeltetni. Sok műszaki probléma van, amit egyszerre kell megoldaniuk. Hamarosan egy pontosabb és bővebb tájékoztatást fognak adni, hogy mikorra szűnhet meg az elviselhetetlen bűz.

Harmadik hozzászóló (vendéglátós)
Kiss Zsolt Sajnálatos, hogy vállalkozásokat tesznek tönkre és bezárásra kényszerítenek. Nem elég a vírus + a fekália szag (ki a fene üldögél egy sz…r szagú kerthelyiségben? Szégyen!