MATKOVICH ILONA ERŐSEN MODERÁLT FACEBOOK-OLDALÁN A RAJONGÓIT NEM ZAVARJA A HAZUGSÁG ÉS A SEMMITMONDÁS

Tapsikoló kezecskékkel, röpködő, piros szívekkel kommentálják rajongói Matkovich Ilona  minden idők, legsemmitmondóbb, múlt vasárnapi üzenetét. A kimoderált választók természetesen itt nem tudták kifejteni ellenérzésüket, hogy Bánkon miért kell egy demokratikusan megválasztott frakciónak antidemokratikusan, a nyilvánosság teljes kizárása mellett döntéseket hoznia. A csak Facebookon huszárkodó Matkovich Ilona rajongóit szemmel láthatóan egy percre sem zavarta, hogy csak azért vallotta be éppen ebben a posztjában a bánki turnét, mert LEBUKOTT, s ma is TITOK lenne ez a város polgárai előtt, ha a VácOnline nem kérdez rá. A rajongók hitet tettek amellett, hogy lapunk a hazug, miközben olyan posztot lájkolnak szívecskékkel és tapsikoló kezecskékkel, amelyben 70 nap késedelemmel maga az elkövető, a polgármester asszony ismerte be az ordas hazugságát. Azért ennek tényleg van valami kognitív disszonanciára utaló diszkrét bája!

 

Lássuk a rajongóktól véletlenszerűen kiragadott idézeteket:

„Mindenkinek így kellene egy várost vezetni, komolyan, őszintén, szívvel-lélekkel, becsületben, tisztességben!!!! Én bízom, hogy most jó kezekbe került a városunk! Sok sikert, kitartást hozzá!!!!”

„Én még mindig a beígért kis ausztriai városkát várom.  Fél év alatt nem lehet csodát tenni!”

„Sajnos ilyen emberek voltak, vannak és lesznek! Nem tudunk nem oda figyelni, amit mondanak, de kérlek kitartás és türelem legyen veled. Biztos vagyok benne, hogy mint felelős vezető reggelente nem tudsz bekapni egy lesz@rom tablettát, de támogatunk, hiszen mi választottunk meg erre a nehéz posztra!”

„Kitartást kívánok továbbra is! Szükségünk van Önre!”

„Csak !! Azért is!!!! Hajrá!!!❤❤”

„Amit mondanak , az őket minősíti !!!!!!! Hajrá !!!!!”

„Ne hagyja magát, nem bírnak veszíteni…”

„Ámen! Irány a jövő! Hagyjuk a múltat! Csak lássuk az eredményeket!”

***

Ezzel szemben e posztról a váciak általános véleménye azért ennél sokkal többszínűbb

Hogy mennyiben más a valós közhangulat, azt pontosan az jelzi, hogy kikerült ugyanezen poszt a Váci Élet csoportban is, ahol már moderálatlanul megjelenhettek a Matkovich-kritikus nézetek is.  Persze itt is volt mellette harciasan kiálló is, de zömében azért ilyeneket olvashattunk:

„Ja megpróbál ari lenni, hamarosan letelik az egy év és rájött, nagyon sok embernél lejárt a türelmi idő….”

„Már eleve a kezdés is vicces, így tovább sem olvasom ,,nyíltan, őszintén” na persze 😂🤣 . Amúgy tuti a kampányfőnök úr találta ezt is ki 😆 .”

„Ilonka demagóg mesegyára… Bár nem láttam a csoportleírásban, de ha már Ilonkáék kampányoldalává silányul, hát csak elolvasom… Érdekel, hogy a város históriása, hogyan ferdíti el és válaszol az ellene megfogalmazott kritikákra. Az ingatlan vállalkozásai körüli anomáliákról kérdezték, hát nem sikerült válaszolnia.”

„Nulla korrupcióval 🤣🤣🤣”

„Sokszor olvasom a visszafelé mutogatást a kommentek között… Vajon meddig lehet ezzel magyarázni a képességdeficitet a városházán?”

„Egyik párt sem győzött meg a régiek közül, az újakra várok, de hiába. Nekem mindegy ki a polgármester, ha fejlődik a város vagy próbálják kivakarni a mocsokból. Nekem még kevés idő telt el ahhoz, hogy ráhúzzam a vizes lepedőt az új vezetésre. Mindegy, hogy városról vagy cégről van szó, ha tönkrement, kifosztott, élő szerződésekhez kell még igazodni… Azt nem olyan egyszerű egyik pillanatról a másikra felvirágoztatni. Szóval nem vagyok elfogult senkivel szemben sem, ha ez a vezetés is olyan lesz mint az előző volt, akkor próbálok a kínálatból egy harmadikra szavazni majd.”

„Zuhanórepülésben Vác… Már csak 4 év 1 hónap 5 nap 😞”

„Nem tudom ez az elharapódzó ingatlanbiznisz …. Nem is akarom tudni…”

„Kérem soroljon fel egy-két munkát, amit csináltak. Mert ebből kis Bécs nem lesz, tisztaság  stb.,  amit ígért”…

„Ez szép, csak meg kellett volna nézni, kik ülnek az alpolgármesteri székekben. Azok ugyan olyan pénzéhesek, mint az elődök. Ráadásul beképzelt majmok is vannak köztük.”

„Az az egyik beképzelt majom a fő marionettbábú-mozgató. Nemhiába van ilyen ínséges időben ennek a városnak három alpolgármestere. Valamit, valamiért.”

„Én azt veszem észre, nem osztrák kisváros leszünk, hanem egy tönkre tett város, ahol minden múltbéli érték szét lesz szedve. VÁC nem csak Március 15. térből áll, s a Duna-partból.”

„Ila! Csak a Főteret be ne építsétek hangyavárakkal! Tudom, szép nagy terület, de nekünk így jó.”