Nem volt ott Matkovich az ellenzéki polgármesterek egyeztetésén

Meg sem hívták, vagy fontosabb dolga volt? Karácsony Gergely a fővárosi városházára hívta a „szabad városok”, azaz a baloldali vezetésű települések polgármestereit. Matkovich Ilona azonban nem vett részt a találkozón.

Lehet, hogy az országos sajtót folyamatosan bejáró botrányai miatt már kellemetlenné vált Matkovich Ilona baloldali polgármester társainak, ezért nem hívták el a találkozóra. De az is lehet, hogy a meghívó ellenére ő nem tartotta olyan fontosnak az egyeztetést, hogy ott legyen.

Vendégeket fogadtunk ma a Városházán: a szabad városok polgármesterei látogattak el hozzánk, mintegy 36 településvezető…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. augusztus 24., hétfő

Karácsony Gergely így írt a találkozóról a Facebookon: „Vendégeket fogadtunk ma a Városházán: a szabad városok polgármesterei látogattak el hozzánk, mintegy 36 településvezető vagy alpolgármester. Sokszínű csapat: baloldaliak, jobboldaliak, liberálisok, zöldek, függetlenek. Mégis sokkal több az, ami összeköt bennünket, mint ami elválaszt. Október óta számos ügyben léptünk fel közösen, egyeztettünk egymással és tanultunk egymástól. Ez a személyes találkozó is megerősítette, hogy csak együtt tudunk hatékonyan fellépni a kormány önkormányzatokat sújtó lépéseivel szemben.”

Kíváncsian várjuk a polgármester asszony magyarázatát. Ha elküldi nekünk, közöljük.