Ez már az osztrák kisváros…? – kamerával a deákvári dzsungelben

Ismét egy elszomorító képsorozatot kaptunk a jelenlegi városvezetés be nem váltott ígéretéről, mely szerint legfőbb feladatuk lesz a megválasztásuk után a rendcsinálás a városban. Sajnos ezzel a hamis beszéddel csalták ki a hiszékeny választókból a szavazatot, mint a róka a mesében a holló csőréből a sajtot. Egyre nyilvánvalóbb, hogy képtelen ez az új városvezetés még az alapfeladata ellátására is, sőt megkockáztatjuk, talán a legsikertelenebb a város rendben tartása terén minden eddigi elődjéhez képest. Gaz, dzsumbuj, elhanyagoltság, másutt kosz, rendetlenség városszerte.  Még a látszatra sem adnak, hogy legalább azokra a területekre odafigyelnének, ahol egykor oly széles mosollyal fényképezkedtek! Jelenleg semmilyen ígéretnek nem felelnek meg azok az állapotok, amelyekről olvasóink segítségével immár kénytelenek vagyunk hétről-hétre minduntalan beszámolni. 

A sikertelenség annak a fényében még nyilvánvalóbb, hogy a városháza kiszervezte a lakosságra a közterület tisztán tartási munkáinak zömét.

Olvasónk minden reggel itt jár el, napjai így gyakorlatilag allergiás rohammal kezdődnek, de nem csak neki, hanem minden deákvári gyalogos sorstársának is, akik nem kevesen vannak, úgyhogy erre az elvadult televény megindoklására még Kiss Zsolt közismert kibeszélőkéje is kevés lesz!

Vácnak ez a területe vajon a városháza-idegen szavazói hajlandósága miatt bűnhődik-e vagy ugyanazt a nemtörődést kapja büntetésként, mint a többi „helyesen” választó városrész jutalmul?

Tessék mondani, ez már az osztrák kisváros, vagy lesz ennél még rosszabb is?