Balesetek Vácrátóton, Vácon a Földváry téren, tűz ütött ki Csőváron

Motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze Vácon, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Vácrátóton, kigyulladt egy harminc négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Csőváron.

 

Vác

Motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Vácon, a Földváry Károly téren. A járművek forgalmi akadályt okoztak. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a gépkocsit és a motort, majd biztosították a helyszínt.

Fotó: PMKI Vác HTP

 

Vácrátót

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap a kora esti órákban Vácrátóton, a Dózsa György utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, úttestre dőlt és forgalmi akadályt okozott. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Vác HTP)

Fotó: PMKI Vác HTP

Csővár

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres melléképület tetőszerkezete vasárnap éjjel Csőváron, a Rákóczi úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a főépület tetőzetére is. A tüzet a helyi önkéntes, a berceli és a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A tűz keletkezésekor a házban egy ember tartózkodott, aki időben elhagyta az égő ingatlant.