Már a vasúti jegypénztárakban is lehet MAHART napijegyeket vásárolni

A MÁV-START és a MAHART között létrejött megállapodásnak köszönhetően július 24-től a MÁV-START személypénztáraiban is lehet a MAHART dunakanyari járataira napijegyet vásárolni.

Fotó: Mahart PassNave

Az 500 forintos napijegyeket a Dunakanyar körjáratra, a Szentendre–Visegrád, Zebegény–Esztergom illetve Vác–Visegrád viszonylatokra lehet megváltani.

A hajójáratokon 200 forintos plusz jegyekért kerékpár továbbá kutya is szállítható. A napijegy az utas által meghatározott naptári napra (00:00 – 23:59 óra között) érvényes, amely a rajta megjelölt napon és járattípuson korlátlan számú utazásra jogosítja annak felmutatóját. A felsorolt jegytípusokon túl díjmentes regisztrációs jegyek is rendelkezésre állnak a 2 éven aluli gyermekek és a KAJLA útlevéllel rendelkező kisiskolások részére.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

***

HAJÓKIRÁNDULÁS – MÁR HÁROM ÚTVONALON JÁR A DUNAKANYARI KÖRJÁRAT!

A Nagymaros és Zebegény között közlekedő vonatpótló hajójáratok népszerűségének köszönhetően a Mahart PassNave rendhagyó módon, július elején Hop on – Hop off járatot indított a Dunakanyarban. A Dunakanyari Körjárat július 17-től két további járattal bővül, a hazai kirándulóközönség legnagyobb örömére.

 

A HÁROM DUNAKANYARI KÖRJÁRAT

1. Visegrád–Nagymaros–Dömös-Zebegény–Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonal

2. Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád útvonalon (2 órás a menetideje)

3. Esztergom-Zebegény járat (50 perc)

Aki különleges élményre számít, annak ajánlható Szentendrétől Esztergomig egy három részletben történő utazás.