Rétvári: különbségek a baloldali és a jobboldali válságkezelés között

A koronavírus-járvány elleni védekezés során, az emberek egészségének megóvása után, a munkahelyek megvédése és a gazdaság újraindítása volt a legfontosabb feladat. Egy ilyen kritikus helyzet minden korábbinál jobban kihozta a különbséget a baloldali válságkezelés és a jobboldali válságkezelés között.

Ahol a baloldal volt döntéshozó pozícióban, ott munkahelyek szűntek meg, fizetések csökkentek radikális mértékben és folyamatosan, az élet minden területén megszorításokat vezettek be.

Palkovics László (b) innovációs és technológiai miniszter, Lukácsné, Tamás Katalin, tulajdonos, ügyvezető igazgató, Rétvári Bence országgyűlési képviselő a váci Lukács és Tamás Kft. autószalonjában munkahely megtartásáról szóló munkahelyvédelmi bértámogató okirat átadásán – fotó: VácOnline

Ezzel szemben a kormány nem tétovázott, hanem azonnal meghozta a szükséges intézkedéseket. Ennek köszönhetően választókörzetemben is

140 munkáltatónál, 1745 munkahelyet sikerült eddig megvédeni, vagy új munkahelyet létrehozni. És mindez, több mint 355 millió forintnyi kormányzati támogatásból valósulhatott meg.

Egyetlen magyar sincs egyedül!