Célkeresztben a Szent Korona – a CitizenGO petíciót indít a Pride provokációja ellen

Közeleg a Budapest Pride, s ezzel együtt minden évben sajnálatosan megérkezik valamely kereszténységet vagy/és magyarságot érő újabb, évről-évre egyre arcpirítóbb provokáció. Idén sem sikerült megúsznunk az LMBTQI-lobbi általi gyalázatos bosszantást, amelynek célja ezúttal nem csupán a családok és a gyermekek ártatlanságának aláásása, hanem az ősi keresztény jelkép, a szivárvány után immár a Szent Korona elbitorlására is kísérletet tett.

Az történt, hogy a Pride a 2020-as felvonulását a Szent Koronával hirdette meg.

Vágvölgyi Gergely írása járja körbe ezt a témát.

A CitizenGO petíciós oldal és a mögötte álló aktív polgárok közössége, amely célul tűzte ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte,

ezúttal sem gyűlölködő, de karakán választ kíván adni e provokációra.

Imádságra hívnak értük, de egyúttal egy percig sem tűrik, hogy lerombolják családjainkat, megrontsák gyermekeinket és meggyalázzák keresztény, nemzeti jelképeinket – petíciót hirdettek.

A CitizenGO arra kéri a támogatóit, hogy csatlakozzanak ezen értékeket megfogalmazó tíz ponthoz! A petíciót ITT lehet támogatni.

Lapunkban szívesen helyt adunk e kezdeményezés meghirdetésének, mert a CitizenGO küldetésével egyetértésben

valljuk, hogy mindenki tisztelje az emberi méltóságot és az egyén jogait, a nemzeti érzést, a keresztény hitet.

Értékvédő 10 pont

1. Hiszünk Istenben.

2. Tiszteljük nemzeti és keresztény jelképeinket, csakis méltó módon használjuk őket.

A szivárvány Isten és ember szövetségének bibliai jelképe, a Szent Korona pedig nemzeti és egyben keresztény jelképünk. Elutasítjuk méltatlan lealacsonyításukat, káros ideológiáknak való alávetésüket.

3. Felismerjük, hogy a család a társadalom alapsejtje. Erős nemzet erős családokra épül.

4. Kimondjuk, amit Alaptörvényünk is megerősít: a házasság egy férfi és egy nő szövetsége.

5. Felismerjük a férfi és nő házasságának szép, egymást kiegészítő voltát, illetve azt a csodás ajándékot, hogy szerelmükből új élet fakad.

6. Belátjuk, hogy az emberi nem férfiakból és nőkből áll. Teremtett nemünket megváltoztatni nem lehet. Az ilyen irányú próbálkozás szimpla kozmetika. A saját nemükkel azonosulni nem képes embereknek abban kell segíteni, hogy el tudják fogadni biológiai nemüket.

7. Tudjuk, hogy egy gyermeknek szüksége van szerető anyára és apára.

8. „A gyermeknek joga van ahhoz, hogy lehetőség szerint ismerje a szüleit, valamint ahhoz, hogy ők neveljék.” A gyermek jogairól szóló ENSZ-egyezmény, 7. cikk

9. Megvédjük gyermekeinket az őket befolyásoló és félrevezető LMBTQI-ideológiától, amely az utóbbi időben már őket is célozza.

10. Nem félünk kiállni a számunkra legfontosabb értékek mellett, még ha meg is bélyegeznek minket ezért. Elutasítjuk a Pride és az LMBTQI-ideológia szellemiségét. Meg fogjuk akadályozni, hogy lerombolják az alapvető értékeket, sokaknak szenvedést okozva ezzel.