Feloldották a kórházi látogatási tilalmat Vácon is

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a látogatási tilalom 2020. június 13-tól (szombat) az Országos Tisztifőorvos határozata alapján feloldásra kerül – olvasható a váci Jávorszky Ödön Kórház honlapján.

A betegek és a hozzátartozók fokozott védelme érdekében kérjük, hogy az alábbi szabályokat szíveskedjenek betartani a kapcsolattartási jog gyakorlása során:

  • A kórházba történő bejutáshoz továbbra is kötelező az intézmény teljes területén a teljes szájat és orrot eltakaró maszk használata, a 1,5 méteres távolság betartása, valamint a kézfertőtlenítő készülékek igénybevétele minden be-és kilépéskor!
  • A jelenleg is fennálló járványügyi helyzetben, kizárólag tünetmentes hozzátartozó (köhögés- és lázmentes) érkezhet látogatásra, az intézmény házirendjében foglalt látogatási rend szerint (15–18 óra között).
  • Egy betegnél egyszerre csak egy látogató tartózkodhat!
  • A látogató csak azzal a beteggel kerüljön két méteren belüli távolságra 15 percen túl, akit meg akart látogatni (rokona, ismerőse).
  • Amennyiben a beteg állapota megengedi kérjük, hogy a látogatás ideje alatt a parkban, a szabad levegőn tartózkodjanak!

Kérjük, a látogatás során tartsák be a higiénés előírásokat!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!