Amit Vácon a baloldal az emberektől elvett, azt a jobboldal az embereknek visszaszerezte!

Rétvári Bence, Vác országgyűlési képviselője a közösségi oldalán szerda délután közzé tette azt a koronavírus-járvány idején l00%-kal, nulla forintra lecsökkentett bérű városi alkalmazottak számára örömteli hírt, hogy miután a munkaügyi hatósághoz fordult, annak vizsgálatának lezárultával kiderült, hogy a jogsértő módon elvett alapbéreket – legkésőbb július 3-áig – mindenki számára ki kell fizetni.

A jogfosztott alkalmazottakkal most mi is együtt örvendünk, hogy lapunk minden olyan írása, amely a baloldali többségű városházán számon kérte ezidáig a szolidaritást, az együttérzést és legfőképpen a jogszerűséget, az most egyszerre elégtételt nyert.

Nagyon bízunk benne, hogy azok a váci családok, akiknek a helyzete idáig ellehetetlenült most újra fellélegezhetnek.

A videóüzenet így hangzott:

Amit Vácon a baloldal, az emberektől elvett, azt a jobboldal az embereknek visszaszerezte!

Amit Vácon a baloldal az emberektől elvett, azt a jobboldal az embereknek visszaszerezte❗️❗️❗️

Közzétette: Rétvári Bence – 2020. június 3., szerda

„A koronavírus-járványra hivatkozással Vácon, több városi alkalmazott fizetését is, l00%-kal, nulla forintra csökkentették. Ez jogsértő és embertelen lépés volt! Itt elsősorban kisfizetésű, kiszolgáltatott emberekről van szó, akik félnek még saját jogaik érdekében is fellépni.

Helyettük fordultam az ügy kirobbanásakor a munkaügyi hatósághoz. A vizsgálat most zárult le és megállapította, hogy

jogsértő módon vették el ezeknek az embereknek a fizetését. Visszamenőlegesen is az alapbért mindenki számára ki kell fizetni, legkésőbb július 3-áig.

Bízom benne, hogy ezzel jó pár váci család megélhetése újra biztosítottá vált. Amit a baloldal az emberektől elvett, azt a jobboldal, az embereknek visszaszerezte!

Egyetlen magyar sincs egyedül! Választókerületem minden polgára számíthat rám!”