Szenzáció! Nem fogja elhinni, hogy miről rántotta le a leplet egy váci blog! Kattintson!!!

Már egy hete, hogy megesett az év tényfeltáró riportja! Ha még mindig nem tudja, miről van szó, eláruljuk! De előre jelezzük: sokkoló információk kerültek nyilvánosságra!

Minden váci tudja, hogy Vácon igazán minden megtörténhet. Egy hete vasárnap pedig történt valami, ami alapjaiban rengette meg nemcsak a váci, hanem az országos közéletet:

egy váci blog megírta: jobboldali emberek írnak jobb oldali lapot. Hihetetlen és még nincs vége!

Bár biztosak vagyunk, hogy a Váci Hírlap nevű blog igen magas színvonalat képvisel és fel se mernénk tételezni olyasmit, hogy ez akár a teljhatalmú alpolgármester és közvetlen munkatársai által írott lejárató gondolatok platformja. Ilyesmi fel se merül! Sőt, mivel a blog nevében szerepel a „Hírlap” szó, ezért hajlamosak vagyunk független objektív hírforrásként tekinteni rá! Nézzük hát, hogy a váci blog micsoda tényfeltáró munkát végzett! Lenyűgöző oknyomozás!

Az első sorok kifejezetten bókolnak lapunknak, hiszen kiemelik:

szinte egyedüliként lapunk ír le olyan információkat és tényeket, melyeket a városvezetés szívesebben titkolna!

Köszönjük az elismerést!

A váci blog szerzője komoly kutatómunkára adta a fejét, amikor lapunk impresszumában fellelhető adatokat vérprofi független-objektív szerző módjára BEPÖTYÖGTE A GOOGLE-BE a felújított városházi irodájában, otthon a kanapén. Felkészültsége elismerésre méltó!

Kiderült, hogy jobboldali emberek jobboldali újságot írnak!

Ez nagyobb meglepetés, mintha Gyurcsány Ferenc lenne a következő Váci Polgári Est vendége!

Nem is tudjuk, hogy hogyan tovább most, hogy lebukott a Vác Online: kiderült, hogy jobboldali emberek merészelnek írni egy váci híroldalon. (Ezt még leírni is durva volt!! Jobboldali emberek? Újságba? Felháborító!)

Meglehet, hogy indítunk más néven egy váci blogot, vagy jelentkezünk a Magyar Narancshoz.

Ha meg nem vesznek fel, akkor a remek önálló munkát végző Alfahíren még mindig megjelenhet bármilyen beküldött írásunk.

Amit viszont mindenképpen meg kell köszönnünk nekik, hogy figyelemfelhívásuknak köszönhetően már újabb olvasók jelentkeztek a városvezetés korrupt és polgárokat hátrányosan érintő gyakorlatáról beszámolva.

***

FELHÍVÁS!

Megnyugtatjuk olvasóinkat, folytatjuk tevékenységünket. Mert a városvezetés eszméletlen mennyiségű alapanyaggal lát el bennünket, gyakorlatilag csak dokumentálnunk kell a működésüket.

Továbbra is fogadjuk és lehozzuk olvasóink beküldött anyagait: kilakoltatták? lenullázták a fizetését? visszakérik a végkielégítést? nem megfelelő az óvodai étkeztetés(majd hétfőn!)?

Írjon a szerkeszto@vaconline.hu drótposta címre!

Kiemelt kép: PXhere