Emlékeztető képek a „független” váci, városi politikáról

Minden értékítélet nélkül, csak az objektivitás kedvéért szeretnénk olvasóink emlékezetét felfrissíteni ezzel az alábbi három képpel, hogy milyen függetlenség, politikafelettiség az, amelyet a Matkovich–Ferjancsics tandem képvisel.  Az természetesen nem visszás, ha ezeket a politikai pártokat képviselik, de az ezen erőktől való távolságtartó függetlenség mítoszát építgetni, az már visszatetsző! 

***

Juhász Péter, az azóta méltán a feledés homályába süllyedt politikai párt egykori vezetője egy 2016. december 16-án kelt bejegyzésében egyértelművé tette, hogy ki-kivel van egy platformon a magyar politikában, s az általa említett vidéki politikusuk mindegyike egyazon juhászpéteri minőséget képviselnek.

„Amikor azt mondod, hogy nincsenek jelen országosan az ellenzéki pártok, gondolj rájuk, gondolj ránk.

A Magyar Narancs összeszedte az ország legaktívabb 8+1 politikusát, akik Budapesten kívül dolgoznak. A kilencből négyen az Együtthöz kötődnek.

Mondhatnám 45%-on állunk. Igaz, még nem a teljes népességben, de a politikusok szintjén igen…”

Amikor azt modod, hogy nincsnek jelen országosan az ellenzéki pártok, gondolj rájuk, gondolj ránk.A Magyar Narancs…

Közzétette: Juhász Péter – 2016. december 15., csütörtök

***

És álljon itt a kép szintén az egymással egy minőségű, egymással politikai közösséget vállaló, egymás kampányát építgető két városvezetőről:

Matkovich Ilona és Márky-Zay Péter – 2019. április 27-én Vácra utazott fórumot tartani Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere

***

S ezzel a Matkovich Ilona kampányplakáttal is szeretnénk emlékeztetni a rá és ellene szavazókat a várost most irányítók „függetlenségére”: