Ami Matkovichéknak nagyon megy: félmunka

Most már öt hónapja irányítja Matkovich Ilona vezetésével Vácot az ellenzék. Ez idő alatt egymást érték a betartatlan ígéretek, a furcsábbnál furcsább ügyek, de úgy látszik, ezeknek soha nem lesz vége, és soha nem lesz a váciak érdeke fontosabb nekik, mint saját hatalmuk megtartása, bebiztosítása. Most például nem sikerült befejezni a Zöldfa utca úthibáinak javítását sem.

A Zöldfa utcát a múlt héten zárták le útburkolat javítása céljából. Ennyi idő alatt a hibáknak kevesebb, mint harmadát sikerült kijavítani, a többi lyuk ott tátong továbbra is. Erről olvasónk küldte az alábbi fotókat:

Jól látszik a képeken, hogy a hibák miatt az út állapota közel van a járhatatlanhoz, nyilvánvalóan súlyosan rontja az ott elhaladó járművek állapotát.

Felmerül hát a kérdés, ha már lezárták az utcát, miért nem sikerült az összes úthibát egyben kijavítani? Miért kellett félmunkát végezni? Fehér Zsolt és Kiss Zsolt, akiknek a körzetükhöz tartozik a Zöldfa utca, miért nem lépnek az ügyben? Addig voltak csak fontosak nekik az ott lakók, amíg megszavazták őket?