Matkovich Ilona irányváltásai és politikai korrektsége napjainkig

Lapunk egyik olvasója küldött egy igen részletes cikket Matkovich Ilona képviselő-jelölt munkásságáról is, ezt módosítás nélkül, forrásmegjelenítéssel közöljük.

Szimpatikus naiva, vagy köpönyegforgató? Sokan keresték a választ, ma már egyre kevesebben…

A jelenleg képviselőként regnáló és most polgármesterjelöltként induló Matkovich Ilona politikai pályafutása követhetetlen, érthetetlen, mostanra saját tábora és követői számára már vállalhatatlan, a váci, bizonytalan szavazókat is megtéveszti, de még egykori hű társai sem hisznek benne. Erre jó példa Fónagy István, aki most ellene indul függetlenként. Sokakban felmerült már a kérdés, hogy például jelenleg melyik pártot képviseli – vagy ahogy mondani szokták: kinek a színeiben indul? Új szövetségese és kampányfőnöke, Ferjancsics László talán az egyetlen, aki képes eltűrni ezeket a változásokat, hiszen ő maga is pont így politizál. De vajon miért?

Összegezve Matkovich pályafutását, van, aki érti, megérti, hogy a polgármesteri székben kívánja a hozzá kötődő cégek és érdekeltségek ingatlanügyeit rendezni. Három év politizálás után országgyűlési képviselőjelöltként is indult, majd kudarcot vallott.

Vajon megvan hozzá a végzettsége, képessége, tudása és emberi hozzáállása, hogy irányítson egy várost és annak költségvetését kezelje?

Ő maga még talán elhiszi, kampányfőnöke, Ferjancsics László pedig elhiteti vele. Ferjancsics önmagát bebiztosítja a listán, miközben tudja, hogy alkalmatlan jelöltet támogat. Ferjancsics már öt éve ugyanezt a forgatókönyvet használta, akkor az áldozat Dr. Jakab Zoltán volt, aki tanult a régi vereségéből. Most Matkovichon a sor, az ő hátán juthat be Ferjancsics, miközben Matkovich listás helye a szinte reménytelen kategróia.

Vajon van Vácon MSZP?

Kik Vácon MSZP-sek?

Ki vezeti az MSZP-t? Bóth János vagy Kiss Zsolt?

Milyen színekben indul Matkovich?

A véleménycikk forrása: Váci Közélet, Facebook