Bejelentette váci indulását a Mi hazánk Mozgalom

Sajtótájékoztatón mutatta be csapatát Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének elnöke.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy ilyen lelkes csapat áll mögöttük – kezdte a bemutatást a polgármesterjelölt. Hozzátette: sajnos az elmúlt hetekben-hónapokban az acsarkodás jellemezte a politikai életet itt Vácon is – ezt én teljesen kizártam a pártunkból. Ezáltal egy olyan csapat csatlakozott hozzám, aki tényleg tenni szeretne nemcsak a jövőnkért, hanem a városi kampányban is részesei szeretnének lenni minden egyes mozzanatnak.

Ezután rátért a fontosabb célkitűzésekre: környezetpolitika, városgazdálkodás, városrendezés, településfejlesztés, hulladékkezelés – hangzott a felsorolásban. A sajtótájékoztatón bemutatkoztak a képviselőjelöltek is, akik „tagságuk révén már pozícióval is rendelkeznek a pártban” – jelezte Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina.

Újságírói kérdésre, hogy tudniillik, hogyan tudják édesapjával összeegyeztetni azt, hogy egymás ellen indulnak, a következőt mondta: – „Ezt az egy kompromisszumot hoztuk, hogy nem egy körzetben indulunk a választásokon! Jómagam már második éve lakom, az alsóvárosi benzinkútnál, tehát jól ismerem a környéket. Ő egy másik platformot képvisel, én élem a magam felnőtt életét, ő azt se tudta, hogy beléptem a Mi Hazánk pártba, azt is csak később tudta meg, hogy én lettem a váci elnök."