Budapesti társkeresők itt szeretnek ismerkedni

Társkeresés Budapesten
A fővárosban talán nem is olyan egyszerű megfelelő párt találni, mint azt sokan gondolnák. A fiatalok, középkorúak és az idősebbek is arra panaszkodnak, hogy annak ellenére, hogy Budapesten régóta stagnáló módon magas az egyedülállók aránya.
Egy nemrégiben közzétett statisztikai kimutatás szerint ugyanis 100 budapesti háztartásból 41-ben él csupán egy személy. A magyar szinglifővárosként emlegetett régió ezért kiemelt helyet foglal el az online társkereső oldalak és mobilos applikációk körében is.

Társkeresés Budapesten
Noha a digitális társkeresés igen népszerű, azért a folytonos levelezés, telefonálás és chatelés nem fogja helyettesíteni az élő találkozók izgalmát és örömét. Szerencsére sok jó hely várja Budapesten a randevúzókat. Ilyen népszerű hely állatbarátok számára a CatCafe, ahol cicák között merülhetünk el egymásban.
A Bálna terasz, ahol jó idő esetén gyönyörködhetünk a Dunában, a Jégbár, ahol különleges élmények várnak a szerelmes párokra. Ha pedig már az első alkalommal is magaslatokba vágynánk, akkor a Budapest Eye lesz számunkra az ideális fővárosi randihely.

Több, mint 1 millió nő és 500.000 férfi keres párt Magyarországon

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbb közzétett adatai alapján, ma Magyarországon az egyedülálló nők száma meghaladja, a 750.000-et, még a férfiaké csupán 460.000 körül mozog. Így világossá válik, hogy sokkal több nő él magányosan mint férfi. Ráadásul további 435.000 egyedülálló, saját gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő nő nem talált még párt magának, még az egyedülálló, saját gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő férfiak száma 70.000 körül mozog országos szinten.
A lehangoló statisztikai adatok azonban minden párkeresőnek adhatnak reményt, hiszen nagyon sokan várják az igazit. Bár sok férfi arról számol be, hogy nehéz helyzetben van a pártalálás szempontjából, mégis, a felmért adatok rávilágítanak, hogy minden párkereső férfire, több, mint két párkereső nő is jut. Így aztán megéri regisztrálni az olyan népszerű társkereső oldalakon, mint a Cupydo.hu, hiszen a nagy Ő mindenkire ott vár valahol.

Mindenkinek van esélye, megtalálni Budapesten is az igazit!

Egyre több társkereső weboldal készít tematikus részeket, mint a diplomás társkereső, az 50 év felettiek társkeresője, a keresztény társkereső vagy éppen a Budapesti társkereső, így biztosan mindenki megtalálj a maga igényeinek megfelelő partnert, akivel egy kellemes ismerkedés után már az első randevú helyszínét tervezgethetik. Szerencsére Budapesten rengeteg helyen találkozhatunk és szórakozhatunk az első és a sokadik alkalommal is.
A legnépszerűbb szórakozóhelyek Budapesten a Conquer, a Budapest Boat, az Epic Nights, a Bingo Bar, a Free Pub, a GoodSipirit Whiskey&Coctail Bár, a Tuk Tuk Bár, a Peches and Cream Club, az A38-as hajó, a Pontoon, a Morrison`s, a Kobuci Kert, a Cafe del Rio, a Mika Tivadar Mulató, a Blue Bird Karaoke Bár, a Larm, a MAD, a Tütü, a Beat on The Brat, a LOCK, a Barrio del Tango, a STORY, az InToto, a Tesla, az Aether, a Liget Club & Bar, a LivingRoom és az Ambient Bar. Így biztosan nem fogunk unatkozni ha az éjszakai életben szeretnénk kikapcsolódni valamilyen szórakozóhelyen.