Desiqual: van benne valami érdekes

Ha egy szóval kellene jellemezni a Desiqual márka képviselőit, akkor az nem más lenne, mint a különlegesség. Ezt azonnal meg is érhetjük, ha szemügyre vesszük azokat a táskákat, cipőket és kiegészítőket, amelyek megtalálhatóak a márka kínálatában.

A színes, virágmintás, romantikus és néhol kissé eklektikus darabok egyértelműen azok kedvencei lesznek, akik az egyediséget keresik a mindennapokban. Az ecipo.hu információi szerint egyre többen választják a hasonló, stílusos darabokat, mint amilyeneket a Desiqual kínál, hiszen segítségükkel a személyiségjegyek is kifejezésre juttathatóak.

Desiqual a különleges megoldások kedvelőinek

Amikor a mindennapokban használatos ruhadarabok kiválasztása a cél, akkor a kényelmen és a minőségen túl sokan törekednek az egyediségre. Az öltözködés ugyanis magában rejti a lehetőséget arra, hogy kitűnj a tömegből, megmutasd, milyen személyiség vagy, mi iránt érdeklődsz, vagy éppen milyen hangulat ural.
A Desiqual darabjai erre tökéletesen alkalmasak. A színes motívumok, feliratos táskák, mutatós övek és pénztárcák magukban hordozzák a lehetőséget az önkifejezésre.

Nőiesen finom darabok

A márka kifejezetten alkalmas azoknak a nőknek, akik fontosnak tartják a nőies finomságot valahogyan kifejezni. A Desiqual úgy állítja össze a színeket, a mintákat, hogy abban mindenki megtalálhassa a kedvére való darabokat. A lézervágott táskák, az ezernyi színt magukon viselő darabok úgy különlegesek, hogy közben nem közönségesek és nem tűnnek túl soknak. A márka képes arra, hogy ezt a kényes egyensúlyt megőrizve legyen jelen termékeivel a piacon.

Egyediség minden nap

Az öltözködés szórakozás, móka, önkifejezés és játék egyben. Sokan vannak, akik még a legunalmasabb hétköznapot is igyekeznek néhány különleges darabbal feldobni. A minták, a színek társítása éppen olyan fontos, mint a kényelem. Ez utóbbi a lábbelik kapcsán kerül igazán fókuszba.
A Desiqual gondoskodik arról, hogy a sportos vagy éppen az elegáns szettekhez is sikerüljön rálelni a tökéletesen passzoló cipőre. Természetesen a lábbelik sem nélkülözhetik azt az egyediséget, amit a márkától megszokhattunk.

Élénk színek, különleges minták

A főként élénk színkombinációiról és különleges mintáiról híres Desiqual már nagyon sokszor bebizonyította, hogy a giccs mellőzésével igyekszik stílust teremteni és egyedivé varázsolni még a leghétköznapibb szettet is. A mutatós, színes táskák feldobhatják a fekete vagy a szürke öltözéket is és egy jól megválasztott sállal nőiessé varázsolható a megjelenés.
A titok néha bizony igenis a részletekben rejlik, és a Desiqual tervezői ezzel maximálisan tisztában vannak. Nem véletlen, hogy új kollekcióikban is inkább igyekeznek a fantázia szabadon engedésére, mint a trendek elvakult követésére. Miért ne használnád ki az egyediségben rejlő erőt, ha ehhez a márka minden szükségeset megad? Varázsold külsőd különlegessé, lelkeddel harmóniában levővé, és a magabiztosság már csak egy további pozitívum lesz!

Nem csak a divat számít!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az öltözködésben és a vonzó megjelenésben nem pusztán a divaté a főszerep. Ugyan a legtöbb márka igyekszik az aktuális trendeket ilyen vagy olyan formában saját modelljeibe is becsempészni, de az igazi stílusteremtés ennél többről szó. A Desiqual ennek nagymestere, hiszen időről-időre olyan kollekciókkal jelenik meg, amelyek önmagukban, a trendektől elvonatkoztatva is igen erősnek bizonyulnak a mezőnyben.