Olvassa híreinket? Szereti a VácOnline-t? Patronáljon minket!

Nemrégiben egy kérdést tettünk fel Facebook oldalunkon az Olvasóinknak. Arra voltunk kíváncsiak, hogy: ha lehetőség lenne rá, akkor támogatnák-e a munkánkat annak érdekében, hogy napról-napra fejlődhessünk, többet és többet nyújthassunk a számukra.

Mivel a válaszadók több, mint 80 százaléka az "IGEN" gombra kattintott, így a mai napon elindítottuk a VácOnline.hu Patreon felületét, amelyen Olvasóinknak lehetőségük nyílik arra, hogy támogassák munkánkat.

Mi magunk két alapvető patronálási lehetőséget határoztunk meg, melyek a következők:

Hívj meg minket egy kávéra!

Ezen támogatási forma választása esetén az Olvasó egy minőségi kávé árának megfelelő összeggel támogathatja munkánkat. Ha Ön úgy dönt, hogy ily módon patronál minket, kérjük kattintson az alábbi képre (regisztrációhoz kötött):

Hívj meg minket egy pizzára!

Ezen támogatási forma választása esetén az Olvasó egy jóféle pizza árának megfelelő összeggel támogathatja munkánkat. Ha Ön úgy dönt, hogy ily módon patronál minket, kérjük kattintson az alábbi képre (regisztrációhoz kötött):


A támogatóknak lehetőségük van arra is, hogy a fenti két támogatási lehetőségtől eltérő, nagyobb összeggel patronálják tevékenységünket. Ezt oly módon tehetik meg, hogy a választott patronálási formához (kávé, vagy pizza meghívás) tartozó patronálási felületen egyszerűen felülírják a meghatározott alapösszeget.

Minden patronálást hálásan köszönünk!