A váci Tánccal az Egészségért TSE két csapata is világbajnok lett!

2018. október 25-e és 27-e között került sor Rómában a WBA World Association World Dance Championship 2018-as táncversenyre. A versenyt a Teatro Greco színházteremben tartották  Stefano Selatti (Mondial Dance Academia Di Danza) szervezésében. A Tánccal az Egészségért TSE "AK Coming Soon" hip hop csapata szoros versenyt követően felállhatott a dobogó legfelső fokára, és így világbajnokok lettek.

A csapat ezzel az eredménnyel kvalifikálta magát a Golden Gálára, ami a záró ceremónia része volt. Itt egy újabb megmérettetésben kellett helyt állniuk a lányoknak. A korosztályukban első helyezést elért csapatoknak, függetlenül a tánc stílusától (klasszikus balett, jazz, kortárs, modern balett, street dance, open, show dance) újra le kellett táncolniuk a verseny kűrjüket, és a zsűri kiemelt a győztesek közül 3 legjobbnak ítélt produkciót. Ebben a versenyben a 3. helyet szerezték meg. A csapatot felkészítették Kassanin Dusán az Art Kingdom Dance Kommunity tanára Koni Milán Rácz a Gödön működő Silverstar Tánciskola Vogue csoport vezetője.

Alig, hogy az "AK Coming Soon" hip hop csapat világbajnok lett, máris jött az újabb világsiker a Tánccal az Egészségért TSE háza táján.
A Silverstar Nagyformációs csapat miután Zágrábban az Európa bajnokságon 1. helyezést ért el, és így kvalifikálta magát a 2018. október 27-e és 28-a között Milánó-Bergamo Sportcsarnokában megrendezett világbajnokságra. A hat fős csapatnak ezen a megméretettésen sikerült megvédenie bajnoki címét, így ők is világbajnoki címmel tértek haza. A csapat felkészítője Hidi Balázs és Bordás Brigitta volt.

A VácOnline szerkesztősége szívből gratulál
a Tánccal az Egészségért TSE-nek a két világbajnoki címhez!