Szállásmustra: Hotel Palace****, Hévíz

Leteszteltük a hévizi Hotel Palace**** szállodát, és nem csalódtunk. Elis Juliana író pihenéssel kapcsolatos gondolatával vezetjük be kedves érdeklődő-olvasóinkat mondandónkba, tesszük ezt mindazért, mert teljes mértékben egyetértünk üzenetértékével, amely a következőképpen hangzik: „Az élet iskolájába nincs diák, ki ne várná a vakációt.” Ki tudna erre olyasféle válaszokkal reflektálni, mint példaképpen: „van olyan, aki nem akar egyetlen egyszer sem pihenőre menni élete során.” Az emberiség életmódtörténetével foglalkozó munkáit fellapozva is figyelmesek lehetünk arra, hogy minden kor embere igyekezett harmóniát, egyensúlyt teremteni a munka izzadság- és teljesítményterhes napjai, valamint az ünnepek lélek- és testfrissítő alkalmai között.

Amennyiben kedvet és késztetést érez egy élménygyanús, kellemes emlékgyűjtemény-szerző, testlélekszellem-dédelgető egynéhány napos hétköznap-kikapcsra, akkor látogasson el a Hotel Palace**** Hévíz meghitt atmoszférájú, elegáns szállodájába, ahol örömmel gondoskodnak nyugalmáról, pihenéséről, ellazulásáról.

A Palace Hotelt pihenő-úticélul kitűzött vendégek nagytöbbsége pozitívan nyilatkozik a szálloda remek hangulatáról, kiváló ellátásáról, az elegáns és tágas szobák kényelméről, a bőséges és finom ételekről, a segítőkész és kedves személyzetről, a nagyszerű masszázsszolgáltatásról és nem utolsó sorban a hotel pompás elhelyezkedéséről egyaránt.

A gőzkabin, bio aroma- és finn szauna, a pezsgőfürdő használatával szavatolt az ellazulás és kikapcsolódás, melynek egyik szinte elkerülhetetlennek tekinthető „mellékhatása” a vendég energiatankjának kiegyensúlyozása, a munkával és a hétköznapok kihívásokkal teljes időszakára való alapos felvértezettség.

És ez még mindig nem minden, hiszen az energiatartály utántöltése érdekében igénybe vehetik a gyógymasszázst, az elektro- és hidroterápiát, az iszappakolást nemkülönben. Az ellazulást követő perceket megfűszerezhetik egy szem-száj ingerét kielégítő svédasztalos vacsorával, zamatos italokkal és nedűkkel öblíthetik le a stresszmorzsákat, torokgaluskákat, melyek a hétköznap-kálváriából hátramaradtan kapaszkodnak, ragaszkodnak a „gazdatesthez”.

Mivel gyakorta hajmeresztő küzdelmeket vívunk a szürkenapok alakváltó-képességgel felruházott stresszokádó sárkányaival, ezért nem meglepő, ha néha magunkba szívjuk e negatív energiáktól terhes lélekmarcangoló, testrútító érzéseket, ekként magunk is hajlamosak vagyunk elsárkányosodni (nemtől függetlenül). A Fúria fodrászat szakemberei a görög mitológiákból ismert háklis-rapszodikus ismérvekkel rendelkező istennőiről mintegy lenyesegetik a ragyogásgátló tényezőket, hogy a szolgáltatás igénybe vevői újra bájos magabiztossággal tündökölhessék be a napot.

Gyakran találhatjuk szembe magunkat azzal a kifejezéssel, mely szerint: „ne veszekedj/perlekedj/zsörtölődj/mérgelődj stb., mert az megárthat a szépségnek”. A Hotel Palace ennek kivédésére is gondolt, hiszen a szállodavendégek igénybe vehetik a Carat szépségklinika Pascaud biológiai bőrfiatalító kezeléseit, így tetőtől-talpig fitten, kirobbanó energiaputtonnyal távozhatnak a Palace-ból egy közeljövőbeni viszontlátás reményével és gondolatával.