Nívó-díjas váci fotós tárlata nyílt a váci könyvtárban

2018. szeptember 6-án, a váci Katona Lajos Városi Könyvtárban nyitotta meg kapuit az a kiállítás, amelyre méltán különösen büszke a VácOnline.hu szerkesztősége is. A tárlat ugyanis egy olyan váci fiatalember fotóiból áll össze, akinek számtalan fotója gadagítja portálunk archívumát. Ő nem más, mint Szaniszló Róbert.

A kiállítás megnyitóján Kisbenedek Attila a francia hírügynökség (AFP) fotóriportere méltatta a váci fotóriporter munkásságát.
– A tárlaton egy átfogó/összefoglaló kiállítás látható munkáimból és arról, hogy mivel is foglalkozom – nyilatkozta szerkesztőségünknek Szaniszló Róbert. – Riport fotózom, de ezen belül a kedvenc területemet hoztam el és mutatom meg a nagyközönség számára ezen a kiállításon – tette hozzá a fotós, aki egyébként saját ügynökséget is működtet Focus Press Agency néven.

A kiállításon látható többek között az a fótó is, amelyet 2017-ben a Magyar Sportújságíró Szövetség is díjazott (Nívó-díj 1 hely).

Fotók: © Mojzes Péter / MoPeGraphy

***

Az Olvasás Éjszakája kulturális program keretében 2018. szeptember 21-én, pénteken 19 órai kezdettel Szaniszló Róbert tárlatvezetést tart kiállításán az érdeklődők számára.

***

Szaniszló Róbert ezúton is szeretné köszönetét kifejezni támogatóinak: a Canon Magyarországnak, a Camera Kft-nek, a Plastiroute Vác Kft-nek, valamint az Ottapont Grafikának.