Ezekhez a budapesti programokhoz már most érdemes szállást keresnie

Budapest szállás és program lehetõségek

A budapesti nyári fesztivál minden évben megrendezésre kerül. Számtalan külföldi turista és természetesen Magyarország egyéb területeiről is szép számmal érkeznek az érdeklődők. Ez az időpont kedvez a szállásadóknak, hiszen ilyenkor nagyon gyorsan elfogynak a szálláshelyek. Érdemes minél előbb lefoglalni a szobákat, hiszen a szabad szállás Budapesten igen gyorsan elfogy.

Budapesti programok nyáron Zene – tánc stb.

A nyári fesztiválon a különleges színpadi előadások teljes tárháza várja az érdeklődőket. Operaelőadások, tánc előadások, izgalmas színpadi produkciók június, július és augusztus hónapban.

Budapest szállás és program lehetőségek

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Margitszigeti Víztoronynál, A Szent-Margit kolostor-romoknál is várhatók előadások. Június elején, a szabadtéri színpadon Mezítláb a réten születésnapi koncertet láthatnak az érdeklődők.

A Vakációváró fesztivált a Városmajorban rendezik meg, ahol a Mindentlátó királylány című előadást tekinthetik meg az érdeklődők. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, hiszen sokak kedvence Halász Judit izgalmas előadással készül.

A Csiribiri koncertet a június 10-én láthatjuk szintén a Városmajorban. Az operakedvelőkre is gondoltak a szervezők, hiszen június 22-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Salome várható. Június végén az esti órákban Michael Frayn: Függöny fel komédiáját láthatjuk. A balettelőadásokról sem kell lemondani, hiszen júliusban The Great Gatsby kerül megrendezésre.

Budapesten szállást hol találunk?

A szállások igen nagy választéka áll rendelkezésünkre a myszallas.com oldalon, ahol szállás Budapesten is található.

A szerteágazó kínálatból mindenki kiválaszthatja a pénztárcájához illő szállást. Hotelek, apartmanok közül válogathatunk. Többféle árfekvésben kínálják a szobákat Budapest több kerületében is. Igyekezzünk a kiszemelt programoknak megfelelően lefoglalni a szállásokat, hogy az utazással ne kelljen sok időt eltölteni.

A szálláskereső oldalon értékelések is láthatók, amelyek megkönnyítik a választást. A kiválasztott szobáknál, apartmanoknál át lehet tekinteni, hogy a kiválasztott időpontban van-e még szabad szoba. A Hotel Metro Budapest 13. kerületében található, így ha a Margitszigetre készülünk, akkor ez a szálláshely ideális választás lehet. 1, 2 vagy akár 3 ágyas szobák is foglalhatók.

A családias szállodában légkondicionáló, francia ágyak várják az érkezőket. Természetesen a kisebbekre is gondoltak, hiszen igény esetén babaágyat és babakádat is biztosítanak. Ezt érdemes már megrendeléskor tisztázni és így minden a legnagyobb rendben lesz a kisebbek körül is, így a szülőkre a teljes pihenés vár.

Akik a 3. kerületben keresnek szállást, azoknak az Attila Hotelt ajánljuk. A Csillaghegyen található Hotelben még bográcsozási lehetőség is kínálkozik, így jó idő esetén, ha baráti társasággal érkezünk egyéb szabadtéri programokra is lehetőség nyílik.

A hotel igen jó helyen fekszik, hiszen a csendes környezet ellenére a közlekedés kiváló. Itt nem szükséges autóval menni a kiszemelt programokra, hiszen a helyszínek a tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthetők.

Érdemes a szállásajánló oldalon alaposan körülnézni és mindig az igényeknek teljesen megfelelő szállást kiválasztani. Figyeljünk oda arra is, hogy ha bankkártyával kívánjuk a szállást rendezni, akkor ilyen hotelt vagy apartmant válasszunk.