Ezeket a virágokat szeretik az anyukák

A tavaszi hónapokban újjáéled a természet és a szabadban virágzó fákkal, a földből előbújó évelő növényekkel és színes vadvirágokkal találkozhatunk. Az évszak szépségét nem csak ez adja, hanem a napsütés és az egyre melegedő hőmérséklet is. Ekkortájt ünnepeljük az édesanyákat, akiknek a gondoskodást, az odafigyelést és az otthonról kapott értékeket köszönhetjük.



De mégis milyen meglepetésnek örülnek a legjobban? A virág töretlen népszerűségnek örvend és a legtöbb édesanya szívét megmelengeti, ahogyan gyermeke elé áll az ilyen jeles alkalmakkor.

Virág, az elsőszámú meglepetés

Ha az Anyák napja kerül szóba, akkor a legtöbben azonnal a virágokra asszociálnak. Ezek ajándékként tökéletesen megállják a helyüket, ám felmerülhet a kérdés, hogy milyen fajtára essen a választás. Valóban elég egy csokor virág, vagy más apróságot is szerezzünk be hozzá? A prémium kategóriás csomagolásban átnyújtott virágokon felül az édességek és az előre összeállított ajándékcsomagok is igen kedveltek. Ez utóbbiakat a megajándékozott ízlése és preferenciarendszere alapján állíthatjuk össze, így hasznos meglepetéssel szolgálhatunk az érzékeket kényeztető virágokon túl.

Cserepes orchidea a különlegesség jegyében

Az orchideával kapcsolatban két táborra oszlanak az emberek. Vannak, akik tartanak tőle, mert egy igencsak nehezen életben tartható növényről van szó esetében. Mások igazi rajongónak számítanak és egy-egy újabb darabbal azonnal kenyérre lehet kenni őket. A titok talán csak annyiban rejlik, hogy az orchidea helyét megfelelően kell megválasztani, ügyelni kell az öntözésre és speciális földet célszerű használni a növényhez. Ha mindehhez szeretettel teli gondoskodás is társul, akkor a különleges növény garantáltan meghálálja az odafigyelést.

Fehér rózsa a tisztelet jelképeként

Amellett, hogy szeretettel és gondoskodással gondolunk édesanyánkra, tisztelet is vegyül az érzésbe, hiszen neki köszönhetjük tulajdonképpen életünket, ő hordott kilenc hónapig a szíve alatt. A fehér rózsa, mint a tisztelet jelképe ízléses virágkreációban is helyet kaphat, mely kiválóan megállja a helyét Anyák napjára. A zöld dekorációs elemekkel és zöldekkel kombinált csokor nem csak a lakás dísze lesz, de a meghatódottság is biztos látványának köszönhetően. Kell ennél több az ünnepen?

Virágkosár ízléses kreációval

A virágkosarak régóta töretlen népszerűségnek örvendenek, s ez nincsen másként akkor sem, ha Anyák napjáról van szó. Ugyan sokszor egyetlen szál virág is elég az érzelmek kifejezéséhez, de míg vörös rózsa kapcsán ez így van, addig Anyák napja alkalmából érdemes kitenni magunkért. A gerberákkal kombinált kreáció igényes dekorációs elemekkel társítva mutatós és ízléses ajándékként szolgál.

Trendi virágdobozok

Ha sorra vennénk a napjainkban leginkább divatos, virágokkal kapcsolatos ajándékokat, akkor a virágdobozok biztosan vezetnék a listát. Egyedi megoldásokkal dekorált, masnival, szalaggal díszítve érhetőek el azok a virágdobozok, melyek rejthetnek magukban rózsát, gerberát, vagy vegyes növénykombinációkat is. A speciális talajjal ellátott dobozban a virágok sokáig megőrzik frissességüket, ezzel látványos esztétikai élményt nyújtva.

Adni jó, s ez Anyák napja kapcsán sincsen másként. Ha maradandó meglepetést is szeretnénk ajándékozni, akkor a virágok mellé választhatunk illatszereket, kézműves csokoládét vagy egy ízléses ékszert is. Az odafigyelés és a megbecsülés pedig olyan gesztusok, melyekkel az év bármely pillanatában kimutathatjuk szeretetünket édesanyánk felé.