Multicore benzinkúttechnika

2002 óta Magyarországi viszonylatban a Multicore meghatározó forgalmazója a benzinkúttechnikai piacnak a világ vezető gyártóinak kínálatával, mint kútoszlop, tartályszintmérő, tankolóautomata, különböző technológiai szerelvények. A szakmai múltat tekintve több, mint 20 éves tapasztalattal és országos szerviz háttérrel az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozássá nőtte ki magát.

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által jóváhagyott lézeres tartályhitelesítő technológia 2017-ben került bevezetésre. A cél az, hogy az üzemeltetők, gyártók, beruházók, kivitelezők és karbantartó cégek igényeit maradéktalanul kielégítsék, ehhez jó minőségű, korszerű, a piac által elismert termékekkel állnak rendelkezésre az érdeklődők számára. Országszerte 300 töltőállomást tartanak folyamatosan karban, illetve ezek javítását, időszakos vizsgálatait végzik az üzemeltetőknél, franchise partnereknél, közlekedési vállalatoknál, partnereknél. Telepítenek, karbantartanak és üzembe helyeznek a MOL, WAG és Shell részére is. A tevékenységek folytatásához és lebonyolításához rendelkezni szükségeltetik a legtöbb minősítéssel, szakhatósági engedéllyel.

A szolgáltatások között szerepelnek a közforgalmi, üzemi üzemanyag töltőállomások tervezése, engedélyeztetése és technológiai szerelése. A meglévő fekvőhengeres és állóhengeres tartályokat időszakosan tisztítják, vizsgálják, elvégzik a tömörségi nyomáspróbát, a köztes teret ellenőrzik. A vegyipari tartályokat bővítik, átalakítják és javítják, a használaton kívüli tartályokat és technológiai rendszereket megszüntetik (tartályok kiemelése, átminősítése), kármentesítik, környezetvédelmi szempontból felülvizsgálják őket. Hatóságilag tanúsítják a töltési gázingát és a pisztolyváz visszavezető rendszert. Az üzemanyag kiszolgáló kútoszlop és tároló tartály hatóságilag hitelesítik, elvégzik az üzemanyag technológiai rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos vizsgálatát, tényfeltárással. A kútoszlopokat folyamatosan karbantartják, javítják és felújítják. Megtervezik a szénhidrogén szennyezéssel kapcsolatos kármentesítő technológiai rendszereket, telepítik, illetve üzemeltetik őket. Kiépítik az acél PE, PP technológiai csővezetékeket. A zöld számon pedig a Help Desk, illetve a diszpécserek nyújtanak folyamatos szolgáltatást, akikhez kérdésekkel fordulhat.