Mindene odaveszett a tűzben egy vácrátóti családnak – Aki teheti, segítsen nekik az újrakezdésben!

2017. május 27-ére, szombatra virradóra egy vácrátóti család élete vált rémálommá. Házukban tűz keletkezett. A lángok rendkívül gyorsan terjedtek – a tűz a váci lánglovagok beavatkozása ellenére felperzselte lényegében az egész épületet. A tragédiát fokozta, hogy a házban egy gázpalack is felrobbant a tűzoltók kiérkezéséig. Az épületben csak az édesanya tartózkodott, aki szerencsére nem sérült meg az eset következtében.

"A fiam aznap éjjel nem volt itthon, csak én voltam a házban" – emlékezik vissza Ildikó, az édesanya a tragikus éjszakára. "Nagyon megrémültem, mindent beborítottak a lángok, lényegében mindenünk odaveszett a tűzben" – teszi hozzá Ildikó elcsukló hangon.

A családnak most nagy segítségre van szüksége az újrakezdéshez. "Leginkább egy mikrohullámú sütőre lenne szükség, amiben az ételeket meg tudjuk melegíteni, illetve nagy szükségünk van bármilyen nemű építőanyagra (tégla, betongerenda, cement, mész, cserép, ajtó, ablak, faanyag stb.) ahhoz, hogy új életet kezdhessünk, de bármilyen jellegű segítséget, felajánlást szívesen fogadunk" – hangzik el az édesanyától.

Kérjük kedves Olvasóinkat, hogy amennyiben tehetik, segítsék a családot az újrakezdésben!

A felajánlásokat a 06 (30) 598-99-59-es

telefonszámon várja a család.


Aki anyagi természetű támogatással – akár csak 1-2000 forinttal is – szeretné segíteni őket, az az alábbi számlaszámra történő utalással teheti meg azt:

Kedvezményezett neve: Bajnóczi Zsolt

Számlaszám: 11600006-00000000-75153612 (ERSTE Bank)

***

Viszonzásképpen

Ildikó, az édesanya minden nemű segítséget előre is hálásan megköszön, továbbá mindazoknak, akik nekik segítenek szeretné felajánlani mintegy viszonzásképpen a segítségét: "Nagyon hálásak vagyunk minden segítségért. Engem úgy neveltek, hogy a segítséget nem szeretném viszonzatlanul hagyni, ezért felajánlom azoknak, akik nekünk segítenek, hogy viszonzásképpen segítek nekik egy-egy szabadnapomon a házi-, illetve ház körüli munkákban."