Négy napon át Tahitótfaluban a Colorado Nagycirkusz – Nyerj nálunk belépőjegyet!

A Colorado Nagycirkusz 2017-es magyarországi turnéjának keretében 2017. április 13-án, csütörtökön Tahitótfaluba érkezik. A cirkusz kollektívája négy napon át minden érdeklődőt nagy szeretettel vár egy káprázatos cirkuszi előadásra!

A műsorról dióhéjban:

A Colorado Nagycirkusz ezúttal Fővárosi Gálaműsorát mutatja be a váci nagyérdeműnek. A program során találkozhatunk a világhírű Duó Kratelly zenebohóc formációval, késdobálókkal, zsonglőrökkel, bűvészekkel, illuzionistákkal, légtornászokkal, valamint tűzzsonglőrökkel. A show-ból természetesen a különleges képességekkel rendelkező állatok sem hiányozhatnak. Így többek között láthatunk majd kis uszkárokat, pónilovakat, mini pónikat, valamint szaharai púpos tevéket és perui lámákat is.

Vácott az előadásokra az alábbi időpontokban kerül sor:

2017. április 13 (csütörtök) 18 óra

2017. április 14. (péntek) 18 óra

2017. április 15. (szombat) 15 és 18 óra

2017. április 16. (vasárnap) 11 és 15 óra

Nyerjen nálunk belépőjegyet!

Mindazon olvasóink között, akik "nyilvános" státusszal Megosztják Facebook oldalunkról a Colorado Cirkusz szórólapját,
10 darab, egyenként egy fő belépésére jogosító, ingyenes belépőjegyet sorsolunk ki. Megosztási és kommentelési határidő (sorsolás időpontja): 2017. április 13-a, csütörtök 9 óra. Az eredményhirdetésre a sorsolást követő percekben kerül majd sor oly módon, hogy a szerencsés nyertesek kommentjéhez odabiggyesztjük válaszul, hogy "GRATULÁLUNK". Így valamennyi résztvevő azonnal értesülhet majd a sorsolás eredményéről. A nyerteseket privát üzenetben értesítjük arról, hogy miként veheti át a nyereményét.

Sok sikert a játékhoz Mindenkinek!

HAJRÁ!!!

Fotók: Szabó Tas

***

Ha lemaradtál a játékról, vagy játszottál, de nem nyertél, ne csüggedj!

Töltsd le, nyomtasd ki, és mutasd fel a pénztárnál az alábbi kupont, amely
500 forint kedvezményre jogosít egy fő részére!