Szavazzon Ön is! Legyen Csámpai Attila 2017 hétköznapi roma hőse!

Csámpai Attila neve bizonyára minden Olvasónk előtt ismerősen cseng. Nem csoda, hiszen a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője számtalanszor nyilatkozik szerkesztőségünknek. Igaz az esetek többségében a szóvivő neve negatív hírhez kapcsolódik, ám ezúttal egy pozitív esemény miatt helyezzük őt előtérbe, ugyanis Aranypánt-díjra jelölték.

Az Aranypánt-díjat 2017. április 8-án, a Nemzetközi Roma Napon adják majd át, immáron harmadik alkalommal. Az elismerést olyan roma ember kaphatja meg, akinek az élete és a munkássága példaértékű mások számára. A díjra a roma közösség tagjai jelölhettek személyeket. Az első körben 50 jelölt közül a Roma Sajtóközpont kiválasztotta azt a 10 főt, akik részt vehetnek azon a közönségszavazáson, amelynek végén a legtöbb szavazatot kapott személy elnyeri az Aranypánt-díjat.

Büszkék vagyunk rá, hogy a tíz név között ott szerepel Csámpai Attila neve is, amely mellett szerkesztőségünk is leteszi voksát. S mindamellett, hogy szavazunk, kampányolunk is Attila mellett.



Csámpai Attila
(Fotó: Déri Miklós / RSK)

Kérjük ezúton a Kedves Olvasót is hogy szavazzon Csámpai Attilára az alábbi linken, ahol egyébként a szavazáson túl jobban megismerheti a szóvivőt és a további kilenc esélyest is: