3 álomlakás, ami eladó Budapesten

Ingatlant vásárolna Budapest területén és nem érné be, csak a legjobbal? A kialakítás, felszereltség, berendezés és elhelyezkedés terén is prémium kategóriát képviselő lakások gyakran 50-60 milliónál kezdődnek, de nem ritka a 80-90 milliós ár sem. Ezért a színvonalért azonban minden luxussal ellátott otthonban képzelhetjük el jövőnket.

Cikkünkben most az otthonterkep.hu információi szerint három olyan eladó álomlakást veszünk sorra, melyet mindannyian szívesen tudnánk magunkénak.

Luxuslakás 75 négyzetméteren a VI. kerületben

Prémium kategóriás burkolatok, modern gépesített konyha, tágas terek, természetközelség és parkosított udvar jellemzik a Liszt Ferenc téren azt az ingatlant, amelyet 95 milliós áron kínálnak jelenleg. A második emeleti luxuslakás fa nyílászárói és tágas terei azonnal otthonos, kellemes hangulatot kölcsönöznek a helyiségeknek.

Ezekhez társulnak azok a nívós burkolatok, melyeknek köszönhetően a legmagasabb színvonalat nyújtják a helyiségek. A belső udvar igényesen gondozott és szökőkúttal is várja a pihenni vágyókat. A felújított lakás egyszerre kínál penthouse jelleget, a loft-októl megszokott tágasságot és ugyanakkor egyfajta emberközeli harmóniát is.

Budaörsi családi ház panorámás telken

Háromszintes, igényesen felújított családi házhoz juthatunk hozzá 89 millióért Budaörsön. A telek elhelyezkedéséből adódóan festői panoráma tárul elénk, melyet akár a kertben megtalálható medencéből is csodálhatunk. A komfortos, kifejezetten napfényes ház összesen öt szobával várja új lakóit. A középső és a felső szint külön bejárattal is rendelkezik, így akár több generáció számára is ideális választás lehet.

A dupla garázs alatt 50 négyzetméteres tároló helyiség is megtalálható. Az igényes belső kialakítás nem csak a prémium kategóriás burkolatoknak és a tágas helyiségeknek köszönheti korszerűségét, hanem rendkívül sok és méretes nyílászárónak is. Ez utóbbiakon keresztül folyamatosan napfényben fürdenek a helyiségek. Az összességében 225 négyzetméteres alapterület kiválóan alkalmas igényes családosok számára, akik az otthon töltött idő minden percét színvonalas környezetben élveznék.

A természet, a csodás panoráma, a tágas belső terek és a modern kialakítás szerelmesei biztosan megtalálják számításukat a budaörsi családi ház személyében.

Polgári lakás frekventált helyszínen

A belvárosi pörgés és a Margitsziget nyújtotta kikapcsolódási lehetőségek egyaránt elérhetőek a Frankel Leó utca csendes, zsákutcai szakaszán elhelyezkedő ingatlanból. Az eladó lakásokat Budapesten rendszerint a közlekedés és frekventáltság szempontjából szokták az érdeklődők osztályozni. E tekintetben a Margit híd budai hídfőjénél levő ingatlan kifejezetten jó választásnak bizonyul. A felújított, háromemeletes házban kényelmes, utcára néző, igényesen kialakított polgári lakás várja azokat, akik a belváros közelségében képzelnék el jövőjüket.

A gázzal fűtött kandalló csak az egyik kényelmi extrája a lakásnak, amely azonnal otthonos hangulatot áraszt. Étkezőként és dolgozószobaként is használható a tágas hall, ahonnan a nappaliba, majd két külön bejáratú szobába léphetünk. A város minden pontja egyszerűen elérhető innen, így kisgyermekes családok számára éppen úgy javasolt a 63 milliós, 93 négyzetméteres lakás, mint azoknak, akik befektetési lehetőséget keresnek a fővárosban.

Ha az álomlakás megtalálásáról van szó, akkor fantáziánknak gyakran csak az összegek szabhatnak határt. Amennyiben az árak kevésbé fontosak, és inkább lényeges a minden szempontból elképzeléseinknek megfelelő ingatlan megvásárlása, akkor Budapesten remek lehetőségek várnak. Könnyen lehet, hogy olyan otthonra bukkan, ahol egy életen át el tudná képzelni jövőjét.