Rendőrségi évértékelő a Dunakanyarban

A Váci Rendőrkapitányság vezetője Latorovszky Gábor rendőr alezredes rendőrségi tanácsos kapitányságvezető 2017. február 28-án állománygyűlés keretében értékelte a Váci Rendőrkapitányság 2016. évben végzett munkáját, egyben meghatározta 2017. évre a célkitűzéseket. Kiemelte, hogy a Váci Rendőrkapitányság illetékességi területén tovább csökkentek az ismertté vált bűncselekmények, emelkedtek a nyomozás eredményességi és felderítési mutatók. Alapvető célkitűzéseiket teljesítették, a határrendészeti feladataikat végrehajtották.

Az évértékelő előljárója Dr. Németh Gyula rendőr ezredes rendőrségi főtanácsos a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági főkapitány-helyettese volt. Az értekezletet a rendőri állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett megtisztelte Fördős Attila Vác város polgármestere is. Dr. Németh Gyula rendőr ezredes elismerését fejezte ki a kapitányság teljes állományának a tavalyi évben végzett munkájáért egyben hangsúlyozta, hogy az elvégzett munka minden mutatóban megmutatkozik.

Fördős Attila polgármester példaértékűnek nevezete az együttműködést, gratulált az elért eredményekhez és megköszönte a tavalyi évben végzett munkát.